Coachingpraktijk Leeuwarden
 

Corona consults

Sinds de coronacrisis ervaart 1 op de 3 mensen meer angstgevoelens, depressieve klachten en slaapproblemen. Veel mensen hebben behoefte aan hulp. Er is sprake van een negatieve impact van de coronacrisis op de mentale gezondheid. Zo ervaren sommige mensen meer stress door corona, omdat ze zich bijvoorbeeld meer zorgen maken over hun financiële toekomst en werk,maar geven zij ook aan last te hebben van depressieve gevoelens en angstklachten.

Misschien hebt u ook behoefte aan ondersteuning en hulp bij uw (psychische) problemen die gerelateerd zijn aan de coronacrisis. Zo is mij inmiddels wel duidelijk dat bij mensen die veel stress of angst ervaren door corona  de hulpbehoefte beduidend groter is. Het merendeel van mijn klanten vraagt om hulp voor het leren omgaan met negatieve stemmingen, slaapproblemen, stress en angst. Dat geldt eveneens voor ondersteuning bij sociale contacten en dagstructuur.

Kinderen

Voor kinderen en jongeren is er opeens óók veel veranderd nu ze vanwege het coronavirus  ( tijdelijk) niet naar school of de sportclub (hebben) kunnen (gaan). Dit kan gevolgen hebben voor het mentale welbevinden van uw kinderen. Angst voor het virus. Moeite met wennen aan de nieuwe (thuis)situatie. Het gemis van structuur in de week. Ook kan het zo zijn dat kinderen nu ze (weer meer) thuis zitten meer /teveel tijd achter het scherm (zoals computer, tv, tablet) doorbrengen.Voor deze kinderen (en hun ouders) kan het best een uitdaging zijn om nu dag en nacht thuis met elkaar door te brengen.

E-mailen
Bellen
Map
Info