Coaching Praktijk Leeuwarden
info@coachingpraktijkleeuwarden.nl

 

 

 

Jeugd en Jongeren

 

Jongeren hebben soms moeite met het maken van keuzes voor hun toekomst. Wij kunnen hen daar heel efficient mee helpen. Een beroepskeuze onderzoek is zo'n mogelijkheid.We testen jongeren /studenten op persoonlijkheid en beroepsvoorkeur. Deze combinatie geeft voor 85% zekerheid over een goede keuze voor een opleiding of een baan.

 

Ook voor het tegengaan van faalangst kunnen zij bij ons terecht. De ( Amerikaanse) techniek die wij hen leren is zeer adequaat. Meestal zijn de symptomen al na een viertal consults aanzienlijk verminderd. Deze methode is voor alle leeftijden geschikt.

 

Soms is het voor jongeren moeilijk om uit een impasse te komen. dat heeft veelal te maken met het niet duidelijk hebben van een doel of (levens-)richting. Door gedurende een bepaalde tijd ons wekelijks te bezoeken coaching wij hen met het hervinden van hun energie en doel.

 

(Wij coachen geen mensen met een drugs- of drankverslaving)

  


 

Dertigers of Quarterlifecrisis

 

Bij dertigers komt de binnenkant van hun persoonlijkheid in zicht. Zij zoeken vooral naar balans. Balans tussen geld verdienen en doen wat ze echt leuk vinden, tussen baan en privé-leven.

 

Dertigers kunnen zich de luxe permitteren zichzelf eens goed tegen het licht te houden. Veelal een aantrekkelijke functie en voorzien van alle materiele gemakken, komt de vraag bovendrijven "is dit nu eigenlijk wel wat ik wil?" En daarmee sluipt stress en onzekerheid binnen. Ook de vraag " is dit nu alles?" horen wij vaak.

 

Dertigers - ook zij die geen gezin hebben -stellen ook steeds vaker de vraag hoe ze hun persoonlijk leven en hun werk kunnen combineren. Velen hebben het gevoel van hun kern te zijn afgedreven en hebben de behoefte voor zichzelf te leren zorgen.

 

Met onze persoonlijkecoaching kunnen wij hen de duidelijkheid en de richting geven die zij zoeken. Hierbij maken wij o.a gebruik van het succesvolle Mind Effective Programm© ( MEP). Een slimme gebundelde combinatie van zelfhulptechnieken die hun waarde meer dan eens bewezen hebben. Een eclectische (van alles alleen het goede) aanpak, dus altijd een op maat programma c.q. begeleiding.