Coaching Praktijk Leeuwarden
info@coachingpraktijkleeuwarden.nl

 

 

Pensioen

 

En dan plotseling, van de ene dag op de andere, zit u thuis. Gisteren was u nog iemand van betekenis. Tijdens de receptie hoorde u veel oud-collega's  zeggen  " ik kom nog wel eens even bij je langs". Maar helaas moet u concluderen dat er niemand meer langskomt .U had nooit kunnen vermoeden dat u daar zo naar zou kunnen verlangen.

Onze pensioencoach wijst u de weg in uw nieuwe manier van leven. Een leven na uw werkzame leven. Waar u recht op hebt, omdat u uw leven lang hard gewerkt hebt.

 

Onze pensioencoach maakt u attent op mogelijkheden en uitdagingen vanaf uw eerste pensioendag. Kan vrijwilligerswerk voor u regelen als u dat wilt. Kan voorstellen doen voor activiteiten samen met uw partner/echtgen(o)ot(e). Kan als spreekbuis voor u dienen. Twijfel niet en maak meteen een afspraak om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Het eerste consult is gratis.  Ook zijn er (ex-)werkgevers die de consults vergoeden.

 

 


 

Senioren  : PPS Senior

 

 Enkele jaren geleden zijn wij gestart met een seniorenprogramma:PPS Senior.  Eenzaamheid bij senioren is een groot probleem. Vaak hebben de (klein-)kinderen wel de intentie maar niet de tijd ouders,opa of oma te bezoeken. Wij zetten de senioren aan tot zelfredzaamheid. Eerst doen zij een test met betrekking tot  hun kijk op het ouder worden, veerkracht en energie en ook hun talenten(!)

 

Daarna volgen zij gedurende een half jaar een intensiveringsprogramma met als onderwerpen: het ouder worden, gevoelens, positief denken, doelen stellen, doelen bereiken, contact en vrienden maken, er op uit gaan, hoe omgaan met robotisering en automatisering etc. In de weken tussen de cursusdagen gaat men op eigen initiatief- samen met andere cursisten- de opdrachten een invulling geven. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie